Ministerul Culturii a transmis că regretă tragicul accident care a avut loc, luni, în apropierea sediului din Bulevardul Unirii, nr. 22, şi că va oferi tot sprijinul necesar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Totodată, suntem alături de autorităţile competente şi le asigurăm de tot suportul necesar. Terenul se află în proprietatea statului şi administrarea Ministerului Culturii, însă lucrările nu au fost solicitate sau contractate de către instituţia noastră. Urmează să ne adresăm Primăriei Sectorului 3 pentru a obţine toate informaţiile cu privire la existenţa documentaţiei necesare pentru lucrările efectuate”, se arată în comunicatul MC.

Un grav accident s-a produs luni, în Capitală, pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională, şase muncitori fiind prinşi sub un mal de pământ. Trei au fost îngropaţi până la talie, reuşindu-se scoaterea lor, iar doi au fost complet acoperiţi cu pământ. Cei doi au fost căutaţi mai multe ore, ultimul fiind găsit după mai bine de patru ore. Şantierul aparţine Primăriei Sector 3, lucrarea fiind subcontratată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.