Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunţat că a găzduit în premieră, la standul de la Târgul de Turism al României, elemente din geoparcurile UNESCO

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fiecare „piatră” înseamnă o poveste. Pentru cine are urechi să le asculte, vă încurajăm să vorbiţi cu specialiştii celor două destinaţii acreditate UNESCO, respectiv „Ţinutul Buzăului” (jud. Buzău) şi „Ţara Haţegului” (jud. Hunedoara), precum şi cu cei care reprezintă alte trei teritorii aspirante la acest statut: „Oltenia de sub Munte” (jud. Vâlcea), „Carpaterra” (jud. Braşov), precum şi iniţiativa „Dobrogea Chimerică” (jud. Tulcea). Le mulţumim tuturor celor care au acceptat invitaţia MAT de a face parte din stand şi de a informa cât mai bine vizitatorii, cu scopul de a-i transforma în turişti ai acestor obiective excepţionale, recunoscute la nivel mondial”, arată postarea de vineri pe pagina de Facebook a MAT.
 
Sursa citată mai spune că acesta este un moment bun „să nu mai folosim obiectivele recunoscute de UNESCO doar în discursuri publice şi în mesaje emoţionale pe platformele de socializare, ci să le promovăm cum se cuvine şi să le vizităm - cel mai onest şi simplu mod prin care putem să contribuim la dezvoltarea lor”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.