Netflix a anunţat luni că pregăteşte miniseria „The Witcher: Blood Origin”, un prequel al „The Witcher”, care va fi filmată în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serie limitată din universul „The Witcher”, „Blood Origin” va avea şase părţi.

Acţiunea este plasată într-o lume a elfilor, cu 1.200 de ani înaintea lumii din „The Witcher”. „Blood Origin” va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum şi despre evenimentele care conduc către „conjucţia sferelor”, atunci când lumile monştrilor, oamenilor şi elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Declan de Barra este producător executiv şi coordonator al miniseriei, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.

Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown şi Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski şi Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

Declan de Barra a transmis într-un comunicat: „În calitate de fan pe viaţă al genului fanstasy, sunt mai mult decât încântat să spun povestea «The Witcher: Blood Origin». Mi-a rămas în minte o întrebare încă de când am citit pentru prima data cărţile «The Witcher»: Cum era cu adevărat lumea elfilor înainte de venirea oamenilor? Am fost întotdeauna fascinat de ascensiunea şi căderea civilizaţiilor, de modul în care ştiinţa, descoperirile şi cultura înfloresc înainte de o decădere. Cât de multe cunoştinţe se pierd pentru totdeauna în atât de puţin timp, adesea agravate de colonizare şi de rescrierea istoriei. Rămân în urmă doar fragmente din adevărata poveste a civilizaţiei. «The Witcher: Blood Origin» va spune povestea civilizaţiei elfilor înainte de căderea sa şi, cel mai important, va dezvălui istoria primului Witcher”.

Miniseria „The Witcher: Blood Origin” va fi filmată în Marea Britanie, însă Netflix nu a oferit mai multe detalii.

Producţia celui de-al doilea sezon al serialului „The Witcher”, cu Henry Cavill, a început în februarie 2020 în Marea Britanie, iar el va fi lansat de Netflix în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.