Miniseria horror „Era morţilor vii/ Age of the living dead” va putea fi urmărită la AXN, în fiecare vineri, începând cu 16 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicola Posenor („Mythica”), David Meadows („Captain Phillips”) şi Estella Warren („Planeta maimuţelor”) joacă în povestea unei ţări măcinate de război şi de o molimă.

America se confruntă cu o situaţie nemaiîntâlnită, izolată de restul lumii şi în carantină de peste 10 ani. Oameni şi vampiri coexistă, de o parte şi cealaltă a ţării, datorită unui tratat de pace, însă fiecare parte plănuieşte, în secret, să o distrugă pe cealaltă.

Producţia britanică realizată în 2017 a fost creată de Simon Philips şi Paul Tanter, acesta fiind şi regizorul miniseriei. Cele şase episoade vor putea fi urmărite vinerea, de la ora 22.55, la AXN. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.