Editura Flammarion a anunţat miercuri apariţia unui nou roman de Michel Houellebecq pe 7 ianuarie, fără a divulga titlul şi nici subiectul. În august, Paris Match afirma că viitorul său roman va fi lansat în ianuarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă această dată, editorul indică într-un program al apariţiilor că volumul va avea 736 de pagini. „Acest nou roman va apărea într-o ediţie cartonată, cu legătură şi semn de carte colorate”, adaugă Flammarion, care realizează un obiect mai luxos decât de obicei. 

Ministrul francez al Economiei Bruno Le Maire a afirmat la sfârşitul lui octombrie în fţaa industriaşilor de la Paris că ştie care este una dintre temele acestei cărţi, declarându-se „foarte legat de un scriitor pe care îl cunoaşteţi cu toţii”. 

„Nu vreau să fac mari dezvăluiri, dar cred că viitoarea lucrare a lui Michel Houellebecq (...) va apăra industria”, a spus ministrul.

Flammarion reeditează de altfel pe 10 noiembrie, în acelaşi format, trei romane care i-au adus succesul lui Houellebecq, „Extension du domaine de la lutte” (1994), „Les Particules élementaires” (1998) şi „Plateforme” (2001).

Cea mai recentă carte a lui Michel Houellebecq, intitulată „Sérotonine”, a fost lansată în ianuarie 2019 şi a fost vândută în 400.000 de exemplare. Aproape invizibil de la această apariţie, romancierul va fi pe scena de la Rex Club din Paris pentur trei reprezentaţii ale spectacolului său „Existence à basse altitude”, pe 7, 8 şi 10 noiembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.