Melodia „Sweet Child O’ Mine”, lansată în urmă cu 34 de ani de formaţia Guns N' Roses, a depăşit luni un miliard de ascultări pe Spotify, potrivit Forbes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sweet Child O’ Mine” a fost lansată în 1987 pe albumul „Appetite For Destruction”. Videoclipul alb şi negru a fost publicat de formaţie pe 24 decembrie 2009 pe YouTube. 

În octombrie 2019, s-a impus drept primul videoclip muzical din anii 1990 care a depăşit miliardul de vizualizări pe platformă/

Săptămâna trecută, Guns N' Roses a lansat „Absurd”, primul single în 13 ani. Melodia a fost cântată prima dată, live, în concerte la Fenway Park din Boston, precum şi pe stadionul MetLife din East Rutherford, în New Jersey. Co-produsăde Axl Rose şi Caram Costanzo, este prima compoziţie a formaţiei de la albumul „Chinese Democracy”, lansat în 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.