Meghan Markle, ducesa de Sussex, a vizitat pentru prima dată, miercuri, Teatrul Naţional din Londra, instituţie pe care o patronează, ea asistând la o repetiţie a unei piese de Shakespeare, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta actriţă în vârstă de 37 de ani, îmbrăcată într-o rochie şi haină de culoare roz pal, s-a întâlnit cu tehnicieni, tineri actori aspiranţi în încercarea de a afla mai multe despre activitatea teatrului cu organizaţiile comunitare şi de arte, înainte de a viziona o repetiţie la noua versiune muzicală a piesei "Pericles". 

Înainte de a fi anunţată povestea de dragoste cu prinţul Harry, Meghan Markle era cunoscută pentru rolul Rachel Zane din serialul american "Suits", un rol la care a renunţat înainte de căsătoria din mai. 

Fanii s-au întrebat dacă s-ar putea reîntoarce vreodată în serial - chiar pentru un cameo în finalul sezonului - dar marţi creatorul serialului şi producătorul executiv Aaron Korsh a declarat la o întâlnire a Television Critics Association din California că acest lucru este foarte puţin probabil.

"În prezent, nu încercăm să-i cerem lui Meghan Markle să îşi părăsească poziţia din familia regală şi să se alăture nouă", a spus Korsh. "Mi-ar plăcea asta, dar cred că şansele sunt nule". 

În timp ce ducesa s-a aflat la teatru, soţul ei asista la o discuţie a Commonwealth Youth Roundtable.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.