Partida de fotbal dintre echipa României şi reprezentativa Muntenegrului, încheiată cu scorul de 1-0, şi difuzată de Pro TV, a fost, marţi seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii lui Cosmin Contra aveau nevoie aseară de o victorie cu 2-0 cu Muntenegru pentru a-şi asigura locul în urna a treia la tragerea la sorţi pentru Euro 2020. 

Pe întreg intervalul de difuzare a meciului, Pro TV a condus detaşat audienţele pe toate segmentele de public (comercial, urban şi naţional).

Pe targetul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, meciul a obţinut 11.7 puncte de rating şi 34.7% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi a obţinut 8.2 puncte de rating şi 24.5 % share.

La nivel naţional, aproximativ 2.3 milioane de români au urmărit victoria României, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22.20, peste 2.6 milioane de români susţineau naţionala.

Tricolorii mai aveau nevoie de un singur gol pentru un traseu mai uşor către Euro 2020. România a încheiat Nations League pe locul al doilea din Grupa 4 şi ratează urna a treia.

Pe 2 decembrie, jucătorii naţionalei îşi vor afla adversarii la Dublin, unde va avea loc tragerea la sorţi pentru componenţa grupelor din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, meciuri care vor fi transmise în direct, la Pro TV.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.