Meciul de volei feminin România-Spania, din preliminariile Euro 2019, va fi transmis în direct la TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, de la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala de volei feminin a României se află la o victorie distanţă de participarea la Campionatul European de Volei feminin.

În competiţie există şunt şase grupe preliminare, iar din fiecare grupă urmează să se califice la Euro 2019 primele două echipe clasate.

România face parte din grupa F, din care nicio echipă nu este calificată până la acest moment.

Câştigătoarea din meciul de sâmbătă va merge la Euro 2019, în timp ce Bosnia şi Herţegovina luptă pentru calificare cu Letonia.

Partida va fi comentată la TVR de Narcis Şelaru.

Lista completă a naţionalelor de volei feminin participante la EURO 2019 va fi anunţată pe 10 ianuarie, când se vor alătura, deja calificatelor Ungaria, Polonia, Slovacia, Turcia, Serbia, Olanda, Azerbaidjan, Italia, Rusia, Belarus, Germania, Bulgaria şi celelalte echipe victorioase în urma meciurilor din  5, 6 şi 9 ianuarie.

Tragerea la sorţi a grupelor Euro 2019 va avea loc pe 23 ianuarie, la Istanbul.

Campionatul European de Volei feminin 2019 va avea loc între 23 august şi 8 septembrie şi va fi co-găzduit de Turcia, Polonia, Ungaria şi Slovacia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.