Martha Stewart a devenit cel mai în vârstă model de copertă al Sports Illustrated, pozând pentru ediţia anuală de costume de baie a revistei la vârsta de 81 de ani, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personalitate de televiziune şi bucătar, ea este unul dintre cele patru modele de copertă pentru numărul din acest an, care îşi propune să celebreze femeile puternice care „trăiesc într-o lume în care nu simt limitări, în interior sau în exterior”. Celelalte modele au fost actriţa Megan Fox, actriţa Brooks Nader şi cântăreaţa Kim Petras.

„Când am auzit că voi fi pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: „Oh, asta-i destul de bine. Voi fi cea mai în vârstă persoană, cred, de pe coperta revistei Sports Illustrated”, a spus Stewart într-un interviu. „Şi nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar m-am gândit că este ceva istoric şi că ar fi bine să arăt foarte bine”. 

Stewart, care a fost fotografiată în Republica Dominicană de Ruven Afanador, a fost întrebată ce ar crede Snoop Dogg, un prieten şi colaborator al ei, despre coperta ei. Ea a râs şi a spus: „Snoop o să creadă că este fantastic”. 

Fotografiile lui Stewart o fac acum cea mai în vârstă femeie care a pozat vreodată în costume de baie pentru Sports Illustrated, depăşind-o pe mama lui Elon Musk, modelul Maye Musk, care a pozat în 2022, când avea 74 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.