Răzvan Mazilu semnează deopotrivă regia, coregrafia şi costumele pentru „Maria de Buenos Aires”, producţie Teatrelli pe muzica lui Astor Piazzolla şi libretul lui Horacio Ferrer, care va avea premiera în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul îi are în distribuţie pe Gheorghe Visu, Ana Bianca Popescu şi Lucian Ionescu şi va putea fi vizionat, într-o primă formă, în avanpremieră online, la finalul lunii ianuarie.

Beneficiind de un decor realizat de Dragoş Buhagiar şi de muzică interpretată live, spectacolul „Maria de Buenos Aires” urmează să fie filmat şi prezentat publicului online, pe bază de bilet.

Repetiţiile pentru noua producţie, o „operetă-tango”, se desfăşoară la Teatrelli încă de la jumătatea lunii octombrie.

„«Maria de Buenos Aires» continuă, în mod firesc, interesul meu pentru tangoul argentinian - acest fenomen mondial care nu încetează să ne fascineze, să ne seducă, să ne emoţioneze. Spectacolul continuă, de asemenea, şi cercetările mele în zona musicalului, genul de show total, în care performanţa muzicală se îmbină cu cea actoricească şi coregrafică într-o formă strălucitoare. Am creat totul în condiţii speciale, în aceste vremuri stranii, în care nouă - artiştilor - pare că ni s-a luat totul şi poate tocmai de aceea avem nevoie, mai mult decât oricând, de poveşti, de iluzii, de vise puse pe muzică, gata să ne fascineze, să ne seducă, să ne emoţioneze”, a transmis Răzvan Mazilu.

Aceasta este a doua colaborare a lui cu Teatrelli, după succesul cu „Mon Cabaret Noir”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.