Lorenzo Soria a fost ales preşedinte al Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), care acordă Globurile de Aur, a anunţat marţi actuala ocupantă a portofoliului, Meher Tatna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soria se va alătura lui Ali Sar, Janet R. Nepales, Ruben V. Nepales şi Meher Tatna, care ocupă funcţiile de vicepreşedinte, administrator, secretar executiv, respectiv preşedinte al consiliului director.

„Este un privilegiu să fiu din nou ales preşedinte al Hollywood Foreign Press Association”, a transmis Soria într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter. „Sunt nerăbdător ca, împreună cu colegii din HFPA, să continui misiunea organizaţiei de a recunoaşte cele mai bune realizări în film şi televiziune, introducând următoarea generaţie de naratori. Nu am fost niciodată mai mândru de viitorul organizaţiei noastre”.

Soria, care s-a născut în Argentina şi a petrecut mai mulţi ani în Italia, a fost jurnalist la săptămânalul L'Espresso. Din 1988, a lucrat pentru cotidianul La Stampa. Face parte din HFPA din 1989. A fost membru timp de 24 de ani, iar în perioada 2003 - 2005 şi 2015 - 2017 a fost preşedinte al Asociaţiei. În ultimii doi ani, a fost preşedinte al consiliului director. Următorul lui mandat de preşedinte va începe pe 1 iulie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.