Una dintre cele mai longevive piese din toate timpurile, "Cursa de şoareci", de Agatha Christie, va avea premiera pe 15 şi 16 februarie, la Sala Studio a Teatrului Naţional "I.L. Caragiael" Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul este regizat de Erwin Şimşensohn, având o distribuţie dublă, alcătuită din actorii Ileana Olteanu, Dragoş Stemate/ Florin Călbăjos, Lari Giorgescu/ Petre Ancuţa, Simona  Bondoc, Tomi Cristin, Ada Galeş/ Cosmina Olariu, Mihai Calotă/ Silviu Biriş, Gavril Pătru/ Răzvan Oprea.

"Cursa de şoareci" este o poveste plină de suspans, care îmbină umorul negru, situaţiile-limită, emoţia şi jocurile întortocheate ale minţii. Un thriller clasic, într-un decor realizat de scenografa Liliana Cenean.

Piesa a avut premiera pe scena londoneză în 1952. 

Premiera oficială la Bucureşti este programată pentru zilele de joi 15 februarie şi vineri 16 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio a TNB. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.