Licitaţia "Ultimul spectacol", dedicată actriţei Stela Popescu, care a fost organizată de Artmark, joi, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut vânzări totale de 20.615 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul sesiunii de vânzări au fost incluse opere de artă semnate de Samuel Mutzner, Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Aurel Jiquidi, fotografii, afişe, artă decorativă, obiecte personale şi premii obţinute de-a lungul carierei de actriţă.

Biroul de lucru al Stelei Popescu, în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, a fost vândut la preţul de 1.400 de euro, o haină din blană - la 250 de euro, un colier cu şase rânduri de perle - la 150 de euro, un breloc pom-pom Paisi - la 25 de euro, două icoane de secol XX, fiecare la 250 de euro.  

De asemenea, o fotografie cu Stela Popescu din spectacolul "Peţitoarea", inspirat de celebrul musical "My Fair Lady", a fost adjudecată contra sumei de 70 de euro. 

Lucrarea "Început de toamnă în Bucureşti", de Alexandru Moser Padina, a fost vândută la preţul de 3.000 de euro, "Iarnă la Târgovişte", de Rudolf Schweitzer-Cumpăna, la 1.800 de euro, "Ţărăncuţă cu cobiliţă", de Dumitru Ghiaţă, la 4.000 de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.