Lucrări de Elena Müller-Stăncescu şi Rudolf Negely au fost printre cele mai dorite de colecţionari în cadrul Licitaţiei a Două Colecţii de Artă Transilvănene, organizată, joi, online şi prin telefon, de Artmark. Totalul vânzărilor a fost de 156.525 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Natură statică cu gutui şi prune”, „Natură statică cu fructe şi vas cu trandafiri”, şi „Liliac” de Elena Müller-Stăncescu au fost vândute cu preţuri de peste 2.500 de euro. 

Două peisaje veneţiene de Rudolf Negely au fost adjudecate la 3.000 de euro, iar „Golf la Adriatică”, de acelaşi pictor, a obţinut 3.250 de euro. 

„Plimbare în târg”, de Emerich Vizkelety, a fost adjudecat pentru 3.000 de euro. 

Între cele 202 loturi scoase la vânzare au mai fost: o sculptură de Marcel Guguianu („Muză”, 2.000 de euro), picturi de Petre Bulgăraş („Crizanteme”, 2.000 de euro), Ghelman Lazăr („Dimineaţă de vară”, 1.800 de euro), Nicolae Enea („Ţărănci la sfat”, 1.800 de euro), Rudolf Schweitzer-Cumpăna („Case în Argeş”, 1.700 de euro), George Catargi („Peisaj de iarnă”, 1.400 de euro), Theodor Pallady („La cafeneaua Corso”, 900 de euro). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.