Actriţa şi producătoarea Lena Dunham, premiată cu un Glob de Aur pentru interpretarea din serialul „Girls”, va regiza şi produce serialul „Industry” pentru HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va avea opt episoade şi va spune povestea unor tineri care intră în lumea finanţelor. Proaspăt absolvenţi, ei concurează pentru un număr limitat de posturi la o bancă de investiţii din Londra.

Producţia serialului a început în Cardiff (Ţara Galilor).

Acesta este primul serial pentru scenariştii Mickey Down şi Konrad Kay, cunoscuţi pentru lungmetrajul „Gregor”. 

Dunham a regizat mai multe episoade din serialul „Fetele/ Girls”, care a avut şase sezoane şi a fost difuzat de HBO. Acum, ea va regiza primul episod şi va fi producător executiv al întregului show. Nu există, deocamdată, planul ca ea să şi joace în serial.

Actriţa în vârstă de 33 de ani, care jucat şi în „American Horror Story” şi apare în filmul „Once Upon a Time in... Hollywood” al lui Quentin Tarantino, este şi scenaristă - cel mai recent a scris câteva episoade din serialul„ Camping”, pentru care a fost şi producător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.