“Ronnie O’Sullivan: Călătorie prin America” este un nou serial marca History, care începe pe 18 februarie, de la ora 22.00, şi în care campionul de snooker Ronnie “The Rocket” O’Sullivan şi prietenul său, comentatorul sportiv Matt Smith, traversează patru oraşe din Statele Unite pentru a explora ţara şi jocul din categoria biliard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul are patru episoade, fiecare având o durată de o oră. Ronnie O’Sullivan şi Matt Smith vor călători prin New York, Chicago, Memphis şi San Francisco, informează postul de televiziune.

Când nu se va afla la masa de biliard, O’Sullivan va vizita diferite locuri din fiecare oraş, între care casa memorială a lui Elvis Presley din Graceland, Muzeul Naţional al Drepturilor Civile, închisoarea Alcatraz şi barul Green Mill, deţinut în trecut de Al Capone.

După itinerarul turistic, O’Sullivan îi va provoca pe unii dintre cei mai renumiţi jucători americani de biliard, printre care Danny “Kid Delicious” Basavich şi Earl “The Pearl” Strickland.

“M-am simţit extraordinar călătorind prin America alături de Matt. Am vizitat unele dintre cele mai frumoase oraşe ale ţării, învăţând despre istoria biliardului şi m-am bucurat de tot ceea ce are de oferit cultura Americii. Am înfruntat adversari foarte puternici şi chiar a fost nevoie să îmi ridic nivelul de joc”, a declarat Ronnie O’Sullivan.

Ronnie O’Sullivan, în vârstă de 41 de ani, a câştigat primul titlu de campion mondial de snooker în 2001 şi de atunci s-a impus de alte patru ori, cel mai recent în 2013. Cariera i-a fost marcată de o personalitate volatilă şi de o viaţă de familie turbulentă: tatăl lui, Ronald O’Sullivan Sr., a petrecut 17 ani în închisoare din cauza unei crime, iar Ronnie însuşi a recunoscut că a suferit din cauza dependenţei de alcool şi droguri. Sportivul s-a retras din activitatea competiţională pentru un an, în 2012.

Pe lângă cele cinci titluri de campion mondial de snooker, Ronnie O’Sullivan este şi cvintuplu campion naţional al Marii Britanii. Sportivul britanic a disputat 41 de finale ale unor competiţii majore, câştigând 28 de titluri. 

Un film dedicat lui Ronnie O'Sullivan va fi produs de compania americană Lionsgate, iar rolul principal ar putea fi interpretat de actorul Jack O’Connell.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.