Laurence Fishburne, devenit celebru cu rolul Morpheus din trilogia de filme ştiinţifico-fantastice "Matrix", va produce serialul animat după Marvel "Moon Girl şi Devil Dinosaur" pentru Disney Channel, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe benzile desenate Marvel, acesta va fi difuzat de Disney Television Animation şi urmăreşte aventurile unei fete geniale, cel mai deştept personaj Marvel, în vârstă de 13 ani, Lunella Lafayette şi păpuşa ei T-Rex, Devil Dinosaur. 

După ce Lunella îl aduce întâmplător pe Devil Dinosaur în prezent, în New York City, prin intermediul time vortex, cei doi vor lupta împreună pentru a proteja Lower East Side a oraşului de pericole.  

Fishburne a anunţat serialul, sâmbătă, la convenţia D23 a companiei Disney.

"În calitate de fan avid de benzi desenate, sunt încântat să fiu implicat în "Moon Girl and Devil Dinosaur" de la Marvel. Disney Channel este platforma perfectă pentru a o prezenta pe această eroină afro-americană şi sunt nerăbdător ca audienţa să se bucure de aventurile Lunellei şi a lui Devil Dinosaur", a spus Fishburne. 

Laurence John Fishburne III, născut pe 30 iulie 1961, este un actor, scenarist, regizor şi producător de film american. A devenit celebru cu rolul Morpheus din trilogia de filme ştiinţifico-fantastice ”Matrix”, dar s-a remarcat şi în alte producţii cinematografice de succes, precum ”Apocalypse Now”, ”What's Love Got to Do With It” şi ”Boyz n the Hood”. Între 2008 şi 2011, a interpretat rolul Dr. Raymond Langston în serialul ”CSI: Crime Scene Investigation”, difuzat pe CBS, iar în 2013 a jucat în filmul ”Man of Steel”, regizat de Zack Snyder.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.