Show-uri precum "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", "Vocea României", "Visuri la cheie" dar şi "Las Fierbinţi" şi noul serial "Clanul" se regăsesc în grila de toamnă de la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început anul 2022 într-o notă foarte puternică şi suntem convinşi că ceea ce le propunem telespectatorilor toamna aceasta ne va spori poziţia de lider în piaţă. Am pregătit pentru publicul nostru mixul perfect care se va potrivi tuturor gusturilor şi aşteptărilor. PRO TV este mai mult decât un simplu post de televiziune, PRO TV este un stil de viaţă şi ne place să credem că ceea ce facem atât pe ecran, cât şi dincolo de el ne impactează pe toţi ca societate. Acesta este motivul pentru care, la nivel de grup CME, am aderat recent la albert - asociaţia care reglementează sustenabilitatea mediului în audiovizual şi film, şi care are membri importanţi din industrie precum Fremantle, ITV şi Sky. Sub această umbrelă, două dintre producţiile noastre: 'Clanul' şi 'Vocea României' au primit certificarea albert, fiind astfel primele producţii de televiziune din România recunoscute drept ”producţii neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon”. Aceasta este o schimbare importantă în modul în care ne desfăşurăm operaţiunile şi vom continua să promovăm acest tip de comportament în cadrul companiei noastre şi în exterior”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

Programe

În fiecare zi a săptămânii, în prime time, telespectatorii Pro TV vor putea urmări ştiri, producţii locale, filme şi seriale pline de acţiune şi aventură.

Duminică, 4 septembrie, telespectatorii vor putea urmări aventurile celebrităţilor la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", în fiecare duminică, luni şi marţi, în show-ul prezentat de Cabral şi Adela Popescu.

Dragoş Bucur şi noua sa echipă de arhitecţi sunt pregătiţi din 7 septembrie să îmbunătăţească viaţa familiilor care au fost un exemplu pentru comunităţile lor şi care sunt în sfârşit gata să-şi vadă visurile devenind realitate. O mulţime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea "Visuri la cheie".

Miercuri, 7 septembrie, va începe "Las Fierbinţi". De două ori pe săptămână, miercuri şi joi, va fi difuzat al al 21-lea sezon.

Noul serial "Clanul" va oferi joia cea mai neaşteptată experienţă care combină calitatea cinematografică şi scenele incredibile de acţiune, nemaivăzute până acum în România. 

Vineri, 9 septembrie, începe "Vocea României". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.