Actriţa Kate Winslet va colabora din nou cu HBO pentru o miniserie, după opt ani de când a câştigat un trofeu Emmy pentru rolul din „Mildred Pierce”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa britanică, nominalizată de şapte ori la Oscar şi premiată pentru rolul principal din „The Reader” (2008), va fi protagonista, dar şi producător executiv al „Mare of Easttown”.

În miniserie, ea va interpreta rolul unui detectiv, într-un oraş mic din Pennsylvania. Personajul ei anchetează o crimă, în timp ce viaţa sa personală este aproape de haos.

Creatorul miniseriei este Brad Ingelsby, care scrie scenariul pentru fiecare episod. Gavin O'Connor va fi regizorul întregului proiect. Cei doi au mai colaborat pentru lungmetrajul „Torrance”, cu Ben Affleck, scrie The Hollywood Reporter.

Producători executivi ai „Mare of Easttown” vor fi şi Gordon Gray (Mayhem Pictures), Paul Lee şi Mark Roybal (Wiip). Miniseria este o coproducţie a HBO şi Wiip.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.