Jurnalistul Mihnea Măruţă a anunţat pe contul de Facebook că la jumătatea lunii aprilie a demisionat din funcţia de redactor-şef al publicaţiei online PressOne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am demisionat de la PressOne la jumătatea lunii trecute. Motivele nu ţin de politică şi nici de ideologie, iar detaliile nu sunt de interes public", a scris Măruţă.

El a precizat: "Nu am altă ofertă şi nu ştiu ce voi face mai departe. Le mulţumesc celor care au ştiut şi n-au divulgat această informaţie, iar foştilor mei colegi le doresc să ducă PressOne la următorul nivel, de dragul cititorilor care au găsit aici o oază de normalitate. Şi pentru limba română".

Jurnalista Emilia Şercan a scris: "Mihnea este unul dintre cei mai buni editori din presa românească actuală, este unul dintre cei mai verticali şi oneşti jurnalişti pe care i-am întâlnit şi este omul care a făcut din PressOne o bijuterie de presă. El este cel care a crezut în anchetele mele de la bun început şi a acceptat să le publice pe PressOne, iar atunci când mi-a fost greu m-a susţinut necondiţionat. Este cea mai dureroasă despărţire de un coleg de presă pe care am trăit-o vreodată". 

Între 2007 şi 2008, Mihnea Măruţă a fost redactor-şef la Cotidianul. A urmat o perioadă în care s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro, iar din iulie până în decembrie 2012 a fost redactor-şef la Adevărul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.