Jurnalistul american Bob Woodward, cunoscut pentru dezvăluirile în cazul Watergate, va lansa în luna septembrie volumul „Fear: Trump in the White House”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut luni de grupul editorial Simon & Schuster.

Cartea va fi lansată pe 11 septembrie. Potrivit editorului, Woodward a lucrat cu sute de ore de interviuri, documente şi jurnale, pentru a evoca „viaţa groaznică” de la Casa Albă, citează The Washington Post.

În ultimii 40 de ani, Woodward a scris mai multe volume de succes despre diferite administraţii. A colaborat cu Carl Bernstein, colegul său de la The Washington Post, pentru două volume despre preşedintele Richard Nixon: „All the President's Men” şi „The Final Days”.

„Fear: Trump in the White House” reia o tradiţie a lui Woodward - este o carte despre preşedintele în funcţie, lansată în an electoral.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.