Jeremy Clarkson va fi gazda show-ului britanic de televiziune „Vrei să fii milionar?”, care va fi difuzat din primăvara acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clarkson, cunoscut ca realizator al emisiunilor „Top Gear” şi „The Grand Tour”, îl înlocuieşte pe Chris Tarrant, pentru cea de-a 20-a aniversare a emisiunii care a fost anulată în urmă cu patru ani de ITV, scrie Deadline.

Noua versiune a emisiunii-concurs este dezvoltată de Stellify Media, care aparţine Sony, companie de producţie care s-a ocupat şi de „Blind Date” pentru Channel 5.

„Vrei să fii milionar?/ Who Wants To Be A Millionaire?” a fost difuzată de ITV între anii 1998 şi 2014. A fost creată de Steven Knight, creatorul „Peaky Blinders”, împreună cu David Briggs şi Mike Whitehill.

Show-ul britanic va fi difuzat săptămânal în şapte episoade de câte o oră.

Formatul este neschimbat: fiecare concurent va avea ocazia să răspundă la 15 întrebări pentru a câştiga premiul de 1 milion de lire sterline. Ei vor avea posibilitatea să întrebe publicul, să sune un prieten sau să beneficieze de opţiunea 50/50.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.