Actorii Ion Caramitru, Adela Mărculescu, Ilinca Tomoroveanu, Florina Cercel, Costel Constantin şi Alexandru Arşinel sunt personalităţile cărora Romfilatelia le dedică timbre în seria ”Stele de aur ale scenei şi ecranului”, care vor fi lansate luni în magazinele din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, dar şi online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase timbre ale acestui proiect filatelic au valoare nominală de 4.50 de lei şi prezintă personalităţi ale României în imagini de colecţie. 

Romfilatelia a transmis că a elaborat aceste mărci poştale în semn de respect şi preţuire pentru aceşti maeştri ai scenei şi platourilor de filmare, pentru care au fost răsplătiţi cu aplauze şi numeroase premii.

Emisiunea este completată de un set de două plicuri prima zi, iar ca forme de machetare au fost folosite coală de 36 de timbre, minicoală de 4 timbre cu manşetă ilustrată şi blocul de 6 timbre + 3 viniete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.