Preşedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de felicitare Operei Naţionale Române din Iaşi, în care afirmă că în cei 60 de activitate, identitatea Operei ieşene în spaţiul liric românesc a fost definită de mari artişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Continuatoare a tradiţiei muzicale româneşti, simbol al vieţii culturale a oraşului dumneavoastră, Opera ieşeană s-a bucurat de la înfiinţarea sa, la 1 ianuarie 1956, de prezenţa unor mari artişti care i-au conturat identitatea în spaţiul liric românesc şi i-au dat anvergură prin spectacolele montate”, a transmis Klaus Iohannis.
 
Preşedintele urează Operei din Iaşi ”un viitor pe măsura aspiraţiilor înalte ale corpului artistic, ale publicului iubitor şi cunoscător de muzică şi, în egală măsură, la înălţimea culturii româneşti pe care o serveşte, cu talent şi dăruire.”
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.