Noul serial pentru copii „Insula Monştrilor” va fi difuzat de Cartoon Network din 9 august, de la ora 13.40, zilnic, până pe 20 august. Cei mici vor cunoaşte aventurile lui Jan şi Dean şi îi vor cunoaşte pe monştrii insulei Iki-Iki.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Insula Monştrilor” urmăreşte aventurile înfricoşător de amuzante ale fraţilor pasionaţi de surf, Jan şi Dean. Bucurându-se de o vacanţă de vară fără sfârşit, ei se distrează pe insula Iki-Iki, petrecând împreună cu unchiul lor şi o grămadă de monştri răutăcioşi, în căutare de fiori.

Împreună cu noii lor prieteni diabolici, ei dezvăluie misterele unei legende locale de surf şi îi împiedică pe băieţii răi să le distrugă distracţia. Monster Beach este mult mai distractiv decât o escapadă tipică tropicală. La urma urmei, viaţa este o adevărată aventură când prietenii tăi sunt monştri! Într-unul dintre episoade, doi lei de mare singuratici vor vizita, de asemenea, plaja. Vor cere ajutor locuitorilor insulei, convingându-i că sunt săraci. Gata întotdeauna să ajute, Amfibia se va grăbi în salvarea animalelor. Eroina nu ştie că aceşti nou-veniţi vicleni vor doar să se bucure de lux.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.