Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ”Elie Wiesel” anunţă organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi de Expert IA- Muzeograf din cadrul Serviciului de Comunicare şi Administrare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Posturile de muzeograf sunt pentru Compartimentul Muzeal, care va pune bazele Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor din România.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” (INSHR-EW), din Bd. Dacia, nr. 89, sector 2, Bucureşti, la Secretariat, până la data 29 noiembrie, ora 12.00.

Proba scrisă va avea loc în data de 6 decembrie, între orele 11.00-14.00. Interviul va avea loc la sediul INSHR, Sala de conferinţe, pe 9 decembrie, de la ora 11.00. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minim 50 puncte la proba scrisă şi minim 50 puncte la interviu, din maximul de 100 de puncte aferent fiecărei probe. Nota finală se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la proba scrisă şi la interviu. 

Contestaţiile cu privire la rezultatul selecţiei dosarelor, respectiv a probei scrise se pot depune la sediul INSHR-EW în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului corespunzător etapei.

Contestaţiile se soluţionează în termen de o zi lucrătoare de la depunere de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor. Rezultatele concursului vor fi anunţate public la locul desfăşurării concursului i pe site-ul instituţiei www.inshr-ew.ro, secţiunea Presă - Anunţuri.

Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” este o instituţie publică cu personalitate juridică, coordonată de prim-ministru, prin Cancelaria acestuia.

Obiectul de activitate al Institutului constă atât în cercetarea ştiinţifică a Holocaustului din România, precum şi în elaborarea şi implementarea de programe educaţionale şi culturale privind acest fenomen istoric. De asemenea, Institutul contribuie prin expertiza la conservarea patrimoniului spiritual al comunităţilor din România afectate în perioada Holocaustului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.