Postul de televiziune Crime+Investigation va difuza, începând cu 28 august, serialul „Filmat la tribunal”, incursiune în culisele unora dintre cele mai dramatice procese din America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoţionante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacţii neaşteptate ale unor judecători furioşi, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzaţi.

Producţia prezentată de Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători şi mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei poveşti prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Câte un episod va fi difuzat vinerea, de la ora 23.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.