Site-ul video Hulu a anunţat marţi că a încheiat contracte cu 21st Century Fox şi Walt Disney Co, care îi permit să adauge programe realizate de cele două companii în cadrul conţinuturilor ce vor fi difuzate de un nou serviciu de streaming TV, a cărui lansare este prevăzută pentru începutul anului 2017, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney şi Fox, alături de Comcast Corp şi Time Warner Inc, deţin acţiuni în platforma online Hulu.

Serviciul de streaming video live şi on-demand al platformei Hulu va include conţinuturi Fox de entertainment, news, sport şi de non-ficţiune, alături de conţinuturi video provenind de la canalele Disney, inclusiv dintre cele difuzate de ABC şi ESPN.

Time Warner a anunţat în august că va plăti 583 de milioane de dolari pentru a cumpăra 10% din acţiunile Hulu şi că reţelele sale Turner, inclusiv TBS, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, vor fi disponibile pe noul serviciu online.

Clienţii Hulu pot să vizioneze în prezent filme şi seriale TV la cerere, contra unui abonament de 8 dolari pe lună ce include reclame, sau contra unui abonament de 12 dolari pe lună şi fără reclame. Hulu şi-a mărit departamentul servicii-clienţi şi a angajat directori cu experienţă din afara companiei, pentru a încetini ”hemoragia” de abonaţi, înainte de lansarea noului său serviciu live TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.