Serialul „House of Cards” se va încheia după cel de-al şaselea sezon, a anunţat luni Netflix, imediat după începerea scandalului privind comportamentul nepotrivit al actorului Kevin Spacey şi acuzaţiile aduse lui, informează Reuters. Totuşi, compania are în vedere realizarea unor spinoff-uri, potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Netflix (NFLX.O) a transmis într-un comunicat faptul că a fost „foarte alarmată” în urma acuzaţiilor făcute împotriva lui Spacey de către actorul Anthony Rapp, care susţine că actorul dublu premiat cu Oscar i-a făcut avansuriîn urmă cu 30 de ani.

Kevin Spacey a scris duminică pe contul său de Twitter că a fost „mai mult decât îngrozit” să audă istorisirea lui Rapp despre întâlnirea lor, despre care spune că nu îşi aminteşte. El a scris că îi datorează lui Rapp „sincere scuze” pentru ceea ce a fost un comportament complet neadecvat.

În aceeaşi zi în care compania a anunţat că cel de-al şaselea sezon al serialului politic va fi şi ultimul, surse au declarat că platforma dezvoltă ceea ce ar putea deveni mai multe spinoff-uri ale producţiei cu Kevin Spacey şi Robin Wright în rolurile principale.

Netflix nu a comentat încă această informaţie.

Sezonul al cincilea al serialului online „House of Cards”, cu Kevin Spacey în rol principal, a avut premiera pe 30 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.