Prinţul William şi Kate Middleton îşi vor face prima apariţie publică alături de Harry şi Meghan Markle de la anunţul acestora din urmă de a se distanţa de familia regală britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această reîntâlnire va avea loc luni, 9 martie, la celebrarea Zilei Commenwealth, a anunţat Palatul Buckingham. 

Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elizabeth a II-a, de prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Westminster, Londra. 

Prinţul Harry s-a întors miercuri în Regatul Unit pentru a-şi onora o serie de angajamente publice înainte de a-şi începe noua viaţă. Soţia sa, fosta actriţă Meghan markle, a rămas în Canada, pe insula Vancouver, cu fiul lor Archie, şi i se va alătura în zilele următoare. Ei vor asista şi la festivalul de muzică Mountbatten, pe 7 martie. Meghan va participa la mai multe evenimente duminică, 8 martie, care marchează Ziua internaţională a drepturilor pentru femei. 

Harry şi Meghan nu vor mai fi membri activi ai familiei regale începând cu 1 aprilie. Cuplul nu va mai avea birou la palatul Buckingham, unde locuieşte regina Elizabeth a II-a, şi va fi reprezentat de organizaţia lor caritabilă britanică. 

Kate şi William vor pleca într-o vizită oficială în Irlanda, între 3 şi 5 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.