Televiziunea Happy Channel va difuza serialul turcesc ”Sezonul Cireşelor/ Kiraz Mevismi”, de luni până vineri, de la ora 20.00, începând din 27 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sezonul Cireşelor” prezintă povestea lui Öykü, o tânără determinată care îşi doreşte să devină un designer vestimentar celebru, interpretată de Özge Gürel. Încă din copilărie a fost îndrăgostită de Mete (Daghan Kulegec), fratele celui mai bun prieten al ei, însă sentimentele lor nu au fost reciproce. Öykü ajunge să îl cunoască pe Ayaz, interpretat de Serkan Çayoğlu, cel mai bun prieten al lui Mete. Ayaz este fiul unui fashion designer cu renume, care ar putea să o ajute pe tânăra Öykü să îşi realizeze visurile, informează Happy Channel.

În serial, actriţa Özge Gürel interpretează piesa “Affet” de pe albumul ei personal, “12 Hearts”. Pentru Serkan Çayoğlu, rolul din “Sezonul Cireşelor” reprezintă o premieră, fiind primul rol principal din cariera sa.

Serialul ”Sezonul Cireşelor” va fi urmat în grila Happy Channel, de la ora 21.00, de “Love Story”, care se va încheia pe 3 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.