Actriţa Gillian Anderson, cunoscută din „The X Files”, „The Last King of Scotland” şi „The Fall”, s-a alăturat distribuţiei celui de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”, în care va interpreta rolul fostului prim-ministru Margaret Thatcher, a anunţat Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat, ea a transmis: „Sunt atât de încântată să fac parte din echipa «The Crown» şi să am ocazia de a portretiza o femeie atât de complicată şi controversată. Thatcher a fost, fără îndoială, formidabilă, dar explorez cu plăcere dincolo de suprafaţă şi, îndrăznesc să spun, mă îndrăgostesc de emblematica persoană care, iubită sau dispreţuită, a definit o eră”.

Cel de-al patrulea sezon se află, în prezent, în producţie.

Sezonul cu numărul trei din „The Crown” va avea premiera pe Netflix pe 17 noiembrie. Olivia Colman, premiată anul acesta cu Oscar pentru rolul din „The Favourite”, va fi regina Elizabeth II, partitură preluată de la Claire Foy. 

Foy a jucat rolul reginei în primele două sezoane ale serialului. Din distribuţie mai fac parte Tobias Menzies, în rolul prinţului Phillip, şi Helena Bonham Carter, în rolul prinţesei Margaret.

Cel de-al treilea sezon va fi lansat după aproximativ doi ani de la premiera celui de-al doilea.

„The Crown” a fost lansat în noiembrie 2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.