Documentarul lui Peter Jackson ("Stăpânul inelului") despre The Beatles va fi lansat la 1 septembrie 2021 în cinema. Regizorul neozeelandez a dezvăluit primele imagini din acest film care va povesti crearea discului "Let it Be".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vrem să oferim fanilor The Beatles din lumea întreagă un mic cadou de final de an. Am decis deci să le propun 5 minute din viitorul nostru film care va fi lansat anul viitor în cinema: The Beatles: Get Back. Sperăm că va aduce zâmbete şi bucurie în această perioadă deosebit de dificilă", a declarat într-un comunicat Peter Jackson. 

Cineastul a folosit pentru această peliculă 55 de ore de imagini şi 140 de ore de documente sonore întregistrate în timpul creării "Let it Be" din ianuarie 1969, adică cu 18 luni înainte de destrămarea formaţiei britanice. 

"Am fost împăcat să descopăr că realitatea este diferită de mit", a declarat Peter Jackson în ianuarie 2019. "Bineînţeles că au existat tensiuni, dar nu discordia care a fost asociată cu acest proiect. Priviţi-i pe John, Paul, George şi  Ringo lucrând împreună la crearea acestui album clasic şi nu doar fascinant, dar şi amuzant, înălţător şi surprinzător de intim".  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.