Actorii Emilia Clarke, Sophie Turner şi Jacob Anderson au transmis mesaje emoţionante de adio, la finalul serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a interpretat personajul Daenerys Targaryen timp de aproximativ un deceniu, Emilia Clarke a scris, duminică seară, înaintea difuzării ultimului episod al serialului, un mesaj emoţionant.

„Să găsesc cuvintele pentru a scrie acest mesaj m-a copleşit, pentru că vreau să spun atât de multe, iar cuvintele sunt mici în comparaţie cu ce a însemnat pentru mine acest show şi Dany”, a scris ea pe Instagram. „Capitolul mamei dragonilor a însemnat toată viaţa mea de adult”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a juca acest rol, Clarke - acum în vârstă de 32 de ani - a avut apariţii scurte în seriale şi filme de televiziune.

„Această femeie mi-a acaparat inima. Am transpirat în flăcările dragonilor, am vărsat multe lacrimi după cei care au părăsit familia noastră devreme şi mi-am chinuit creierii în încercarea de a o interpreta pe Khaleesi şi cuvintele ce mi-au fost date”.

Clarke, care a primit trei nominalizări la Emmy pentru rolul din „Game of Thrones”, şi-a condus tatăl pe ultimul drum în 2016.

„«Game of Thrones» m-a format ca femeie, ca actor şi ca om. Îmi doresc ca dragul meu tată să fi fost aici, acum, să vadă cât de departe am zburat noi”, a mai scris actriţa.

Regina Dany a fost o preferată a fanilor serialului pe parcursul întregului serial. Clarke a mulţumit fanilor pentru că au sprijinit-o.

Sophie Turner, cunosuctă pentru personajul Sansa Stark, a scris şi ea un mesaj de despărţire: „Sansa, îţi mulţumesc că m-ai învăţat rezistenţa, curajul şi ce înseamnă adevărata forţă. Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu blândă şi răbdătoare şi să conduc cu dragoste”.

La fel ca Emilia Clarke, Turner, în vârstă de 23 de ani, a petrecut o mare parte din viaţă pe platourile de filmare ale serialului.

„Am crescut cu tine. M-am îndrgostit de tine când aveam 13 ani şi acum, zece ani mai târziu, la 23, te las în urmă, dar nu voi lăsa niciodată în urmă ceea ce m-ai învăţat”.

Turner a mulţumit întregii echipe, care a învăţat-o cele mai importante lecţii de actorie. „Fără voi nu aş fi persoana de astăzi. Mulţumesc pentru că mi-aţi dat această şansă”.

Jacob Anderson, care joacă rolul Grey Worm, consilier al lui Danerys, a spus despre cei şase ani în care a jucat în serial că au fost „cea mai nebunească excursie cu şcoala”.

„Grey Worm. Ai trecut de la un robot la un băiat adevărat. Sunt mândru de tine. Îmi vei lipsi, prietene. Mulţumesc tuturor celor cărora le-a păsat de el. Era chiar speriat la început, dar l-aţi făcut să se simtă iubit. Apreciază. L-am întrebat”, a scris el pe Instagram.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al „Game of Thrones” s-a încheiat pe 19 mai.

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.