Ediţia cu numărul 24 a Galei Tânărului Actor HOP - program al UNITER aflat sub direcţia artistică a coregrafului şi dansatorului Gigi Căciuleanu - se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, în perioada 2-4 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele vor fi puse în vânzare la Casa de bilete a Teatrului Prichindel din Alba Iulia.

Pentru trofeele HOP vor concura 26 de tineri dansactori. Ei vor demonstra în 10 minute (secţiunea Individual) sau 15 minute (secţiunea Grup) că monologul sau dialogul lui Caragiale, pus pe mişcare, creează un univers coregrafic autentic. Vor demonstra că universul lui Caragiale este o lume în mişcare. Peste timp şi spaţiu.

Până la competiţia începutului de septembrie, publicul este invitat să-i cunoască pe artişti şi să urmărească campania online Gala HOP. 

Zilnic, în perioada 12 august - 2 septembrie, cei 11 artişti de la secţiunea Individual şi cei 15 artişti de la secţiunea Grup ies la rampă şi se prezintă prin scurte filme realizate de ei înşişi. 

În zilele de 2 şi 3 septembrie, de la ora 18.00, publicul poate urmări concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenţilor sau transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) şi apoi, în 4 septembrie, până la ora 16.00 are timp să voteze dansactorii preferaţi pe www.galahop.uniter.ro.

Premiul Publicului va fi anunţat în cadrul festivităţii de decernare a premiilor, sâmbătă, 4 septembrie, ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.