Emillia Dobrin a primit, luni seară, trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru rolul din spectacolul ”Casa cu pisici”, la cea de-a 24-a ediţie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România, care se desfăşoară la Teatrul ”Regina Maria” din Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, au fost selectate  Erzsébet B. Fülöp, pentru rolul Mama din ”Tihna”, Dorina Chiriac, pentru rolurile Fetiţa metalistă şi Regizorul din spectacolul ”Între noi e totul bine”, jucat la Teatrul Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti, şi Emilia Dobrin, pentru rolul Elena din spectacolul ”Casa cu pisici”, de la Teatrul Mic din Capitală.

Premiul a fost înmânat de actorul şi regizorul Florin Piersic Jr.

”Nu m-am gândit că voi lua acest premiu. Sunt la a treia nominalizare şi am fost bucuroasă pentru asta, pentru că exist. Acest premiu înseamnă foarte mult”, a spus actriţa pe scena galei.

La Gala Premiilor UNITER 2015, cea mai bună actriţă în rol principal a fost desemnată Anca Hanu, pentru rolul Amalia din spectacolul „Amalia respiră adânc”, Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

Gala Premiilor UNITER este prezentată de actorul şi regizorul Ion Caramitru, preşedintele Senatului uniunii, şi este transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.