Ana Ciontea a primit, luni seară, trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul Korobocika Nastasia Petrovna, moşiereasă din spectacolul "Suflete moarte" de la Teatrul de Comedie Bucureşti, la ediţia a 25-a a Galei UNITER, care are loc la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt onorată să primesc acest premiu şi-l împart cu cei care au participat la acest spectacol. Toată dragostea mea juriilor şi soşului meu care mă suportă", au fost cuvintele actriţei de mulţumire. 

Nominalizările pentru cea mai bună actriţă în rol secundar au fost: Ana Ciontea pentru rolul Korobocika Nastasia Petrovna, moşiereasă din spectacolul "Suflete moarte" de la Teatrul de Comedie Bucureşti, Ana Bianca Popescu, pentru rolul Luka din spectacolul "Soldatul de ciocolată" de la Teatrul Odeon Bucureşti şi Antoaneta Zaharia pentru rolul Ecaterina din spectacolul "Soldatul de ciocolată", la Teatrul Odeon Buucreşti. 

Trofeul a fost înmânat de actorul Radu Iacoban. 

Gala Premiilor UNITER 2017 este prezentată de actorul şi regizorul Ion Caramitru, preşedintele Senatului Uniunii, şi este transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.