Gala premiilor Primetime Emmy, care a avut loc luni seară, a înregistrat cea mai scăzută audienţă TV din toate timpurile, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisă de NBC, audienţa galei a fost cu 11% mai scăzută decât anul trecut, potrivit datelor Nielsen. În total, 10,2 milioane de americani au urmărit evenimentul.

Anul trecut, ceremonia a fost urmărită de 11,4 milioane de americani, la fel ca în 2016, reprezentând un record negativ al galei.

Serialele „Game of Thrones” (HBO) şi „The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon) au fost marile câştigătoare ale serii. Netflix şi HBO au câştigat un număr total de statuete - 23.

Ceremonia a fost găzduită de comedianţii Michael Che şi Colin Jost de la „Saturday Night Live”. Ei au fost criticaţi de telespectatori şi de critici pentru lipsa de energie şi glumele nereuşite făcute pe scenă.

Gala premiilor Emmy nu este prima care pierde din audienţă. Ceremonia de decernare a premiilor Oscar de anul acesta, care a avut loc în martie, a înregistrat o audienţă cu 19% în scădere faţă de 2017, ajungând la 26,5 milioane de telespectatori, în timp ce gala premiilor Grammy din luna ianuarie a pierdut aproximativ 24% din audienţă faţă de anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.