Gabriel Liiceanu, Gabriela Tabacu şi Radu Paraschivescu vor vorbi despre puterea iubirii de a spulbera tabuuri şi prejudecăţi, joi, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, pe marginea volumului "Jurnalul unei iubiri imposibile", de Kaya de Vos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O studentă se îndrăgosteşte de un bărbat fără trecut, misterios şi fascinant, apărut de niciunde în viaţa ei; o tânără de o frumuseţe neobişnuită dispare fără veste după o noapte de dragoste, lăsând în urmă întrebări fără răspuns; o femeie la vârsta maturităţii îşi urmează soţul în spaţiul straniu al unei alte dimensiuni - trei poveşti de dragoste, trei destine pendulând între real şi fantastic şi un oraş care le împleteşte surprinzător: Florenţa. În acest loc al tuturor promisiunilor, iluziilor şi speranţelor, viaţa se scurge în ritmul inimii, vegheată de Ponte Vecchio, martorul mut al atâtor istorii emoţionante. O carte impresionantă care aruncă în aer barierele spaţiului şi timpului şi aşterne punţi între lumile văzute şi cele nevăzute.

"Am citit fermecat povestea «imposibilei iubiri» a Kayei de Vos, cu gândul la trecătoarele noastre întâlniri pământene cu absolutul. Nu e minunat să simţi zvonul unei lumi căreia, deşi n-ai vizitat-o niciodată, îi păstrezi amintirea?", spune Gabriel Liiceanu. 

Fragment din "Jurnalul unei iubiri imposibile": "Picta cu mişcări din ce în ce mai repezi, încercând să nu piardă nici o clipă din lumina caldă care scaldă Ponte Vecchio în culori de şofran amestecat cu pământ ars. Peisajul reflectat de şuvoiul metalic al bătrânului râu Arno era de o frumuseţe fără asemănare. Dar ceea ce o fascina pe ea şi o făcea să îl picteze la nesfârşit era faptul că părea dintotdeauna acolo, neschimbat şi calm ca însuşi sâmburele tuturor înţelesurilor, dar plin de istorii şi de enigme care aşteptau pe cineva sa le scoată la suprafaţă". 

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.