Nicolae al României, nepotul regelui Mihai I, este invitat, duminică, de la ora 11.00, la emisiunea "Insider Politic" de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut şi crescut în străinătate, prinţul Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea 7 ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948, fiind martorul unui eveniment istoric. Trăieşte în România şi şi-a dedicat viaţa promovării ţării sale în lume. 

Niolae al României va vorbi cu jurnalistul Sebastian Zachmann despre cum arată România la final de 2021, ce ar schimba dacă ar putea, cum califică actuala clasă politică şi care îi sunt planurile de viitor. 

"Sunt cu un an mai mare decât Revoluţia română. Dar suficient de matur pentru a înţelege că prima revenire a Regelui Mihai în ţară a fost o mare ruşine istorică. Comunismul ne-a scos regii din paginile istoriei. Şi ne-a lăsat cu file de poveşti FeSeNiste: Regele cel laş a fugit cu trenul doldora de bogăţii din Sinaia”, spune Sebastian Zachmann.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.