Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever şi va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV şi primaplay.ro. Prima apariţie a sa va fi, sâmbătă, în studioul fotbalistic, înainte de meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni, unde va comenta, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o experienţă de peste 30 de ani în teatru, televiziune, radio şi film, Florin Călinescu este un reper în televiziunea de după Revoluţie. El a scris istorie realizând o mulţime de evenimente speciale, matinale, seriale de comedie, culminând cu celebra "Chestiunea zilei". Este cunoscut publicului şi pentru roluri în filme, precum: „Asfalt Tango”, „Filantropica”, „Balanţa” sau „E periculoso sporgersi”.

“Suntem bucuroşi şi mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulţi dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei româneşti. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea şi pe profesionalismul lui. Prima TV a câştigat un plus de experienţă prin prezenţa domnului Călinescu în echipa de top management”, spune Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever.

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever. Misiunea sa este de a dezvolta şi crea conţinut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare şi să se regăsească în programele postului Prima TV, dar şi ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever.

Grupul Clever deţine în prezent 11 canale: Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST.

De la preluarea televiziunii Prima TV de către Grupul Clever, investiţia la nivel operaţional (trecerea la emisia HD, studiouri şi echipamente performante) şi de producţie (jurnale Focus cu o echipă lărgită, lansarea matinalului „Focus la prima oră”, a emisiunilor „Insider Politic”, „Ora de Profit.ro”, „Poezie şi delicateţuri”, transmisiuni sportive, noua platformă online primaplay.ro) a adus în faţa telespectatorilor programe cu conţinut relevant şi de calitate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.