Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep şi Sloane Stephens va fi transmisă sâmbătă şi de Pro TV, care a anunţat că a pregătit un program special începând cu ora 15.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Esca îi va avea invitaţi pe Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu, care vor comenta în direct evoluţia jucătoarelor de tenis şi fiecare set al meciului, care va începe la ora 16.00.

Aceasta va fi a treia finală Roland Garros în care va juca Simona Halep. Indiferent de rezultatul finalei, ea va fi în continuare lider mondial, poziţie pe care o ocupă de 31 de săptămâni.

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open.

Toate meciurile din turneul Roland Garros sunt transmise în direct de Eurosport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.