Filmele poliţiste „Cianura şi picătura de ploaie” (1978), de Manole Marcus, cu Victor Rebengiuc în rol principal, şi „Atac în bibliotecă” (1992), de Mircea Drăgan, cu Şerban Ionescu, vor fi difuzate duminică de postul TVR 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un casier moare otrăvit cu cianură, iar investigaţiile pentru elucidarea cazului conduc la concluzia că este vorba despre o crimă şi nu despre o sinucidere, cum era bănuit iniţial. Un detaliu mărunt, descoperit de un anchetator, va duce la prinderea unei reţele infracţionale implicate în falsuri în acte publice, delapidare, sustrageri de bunuri şi şantaj.

„Cianura şi picătura de ploaie”, regizat de Manole Marcus, care lansase deja „Actorul şi sălbaticii” (1975) şi „Operaţiunea Monstrul” (1976), îi are în distribuţie pe Victor Rebengiuc, Iurie Darie, Maria Chira şi Mihai Dobre. El va putea fi urmărit începând cu ora 13:10.

Filmul „Atac în bibliotecă” (1992) va începe la ora 20.10.

Regizat de Mircea Drăgan, cu Şerban Ionescu, Cezara Dafinescu şi George Motoi în distribuţie, „Atac în bibliotecă” este ecranizarea romanului omonim din 1983 scris de George Arion.

Andrei Mladin (Şerban Ionescu) este un tânăr ziarist de investigaţii la Flacăra, un tip glumeţ, animat de dorinţa de a face dreptate. El este îndrăgostit de Mihaela Comnoiu (Cezara Dafinescu). Două crime sunt comise în apartamentul lui şi el este considerat vinovat. Cu ajutorul poliţiei, dar şi prin propriile cercetări, reuşeşte să descopere criminalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.