Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului „Umbre”, scris de Bogdan Mirică, vor începe toamna aceasta în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Umbre” urmăreşte povestea lui Relu care este prins între responsabilităţile sale de familie şi cele faţă de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult.

Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Şerban Pavlu), atunci când Emilian (Laurenţiu Bănescu) a fost aproape de a-l prinde pe Căpitanu şi pe apropiaţii săi.

Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl ţină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu şi a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o şansă relaţiei cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Al treilea sezon din „Umbre” este scris integral de regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică. Mirică, al cărui lungmetraj de debut „Câini” a câştigat premiul FIPRESCI al secţiunii Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2016, semnează regia celor şase episoade din noul sezon.

Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor „Poziţia copilului”, de Călin Peter Netzer, „Toată lumea din familia noastră”, de Radu Jude, şi „Câini”, regizat de Mirică.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România.

HBO Europe colaborează pentru acest proiect cu casa de producţie Multi Media Est şi cu producătorii Dragoş Vîlcu şi Valentin Antofi.

„Umbre” va avea premiera în acelaşi timp în toate cele şaptesprezece teritorii HBO Europe.

Primele două sezoane din serial sunt disponibile în teritoriile HBO Europe pe HBO GO, HBO Nordic şi HBO España.

Serialul este bazat pe „Small Time Gangster”, un format creat de Boilermaker Burberry, licenţiat DRG Formats.

HBO Europe realizează producţii locale în Republica Cehă, Ungaria, România şi Polonia încă din 2010. În 2016, HBO şi-a extins activităţile de producţie în Scandinavia şi Spania, şi în 2017, în regiunea Adria. Producţiile precedente includ seriale precum multi-premiatul „Wasteland” (Republica Cehă), „The Pack” (Polonia), „Umbre” (România), „Burning Bush” (Republica Cehă) şi „Golden Life” (Ungaria). Următoarele titluri originale HBO Europe sunt: „Blinded by the Lights” (Polonia), „Hackerville” (România-Germania), „Success” (Croaţia), „Gösta” (Suedia) şi „Beforeigners” (Norvegia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.