Spectacolul "Figuranta", cu Tania Popa în rol principal şi în calitate de regizor, va avea premiera pe 3 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Pictura a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa îi aparţine actorului Andreas Petrescu şi a fost scrisă special pentru Tania Popa într-o cheie diferită de celelalte texte ale lui, precum: "Mă mut la mama, Mă mut la tata" - Teatrul Mic, "Te iubesc dar nu pe tine" - spectacol găzduit de Teatrul Metropolis, "Căsătorie în 3" - Teatrelli, "Azi nu, poate mâine!" - spectacol găzduit de Teatrul Naţional Bucureşti şi, în pregătire la Teatrul Dramaturgilor, "Majordomul".

"Figuranta" este un puzzle de stări şi situaţii ce te iau prin surprindere, la graniţa dintre râs şi lacrimă, în ritm alert, şi se recomandă drept o ofertă generoasă pentru firea actriţei şi pentru noua încercare din cariera ei.

"Textele lui Andreas sunt ca o mănuşă bine lucrată, perfectă chiar", apreciază actriţa. "Te servesc şi te provoacă pe tine, actorul, în cel mai fantastic mod cu putinţă. Cum mie îmi plac provocările profesionale, am decis că a venit momentul acum să mă testez ca regizor. Cei care mă cunosc ştiu că pot fi în acelaşi timp nu numai pe scenă, în culise, în sală, dar şi în locul spectatorului”. â

"Tania Popa este o bombă cu ceas. O bombă cu ceas de lux. Nu ştii niciodată când va exploda iar atunci când o face, reacţia e puternică, mătură totul în jur. Dar nu cu violenţă ci cu sensibilitate. Cu multă căldură", spune despre ea autorul piesei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.