Organizatorii Festivalului Internaţional „George Enescu” repun la vânzare liberă, miercuri, un număr limitat de abonamente pentru concertele de la Sala Palatului şi Ateneul Român, a căror achiziţie nu a fost finalizată de persoanele extrase la loteria organizată pe 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care doresc să cumpere abonamentele pot accesa eventim.ro sau pot apela la punctul de vânzare creat special pentru festival în foaierul Ateneului, începând de miercuri, ora 14:00.

Achiziţia se va face pe principiul „primul venit, primul servit”, iar cumpărătorii vor putea să-şi aleagă locurile pentru care iau abonamente, dintr-un segment rezervat pentru acest tip de produs.

Aceste abonamente permit şi accesul la concertele la care s-au epuizat biletele individuale până în acest moment: Academy of St. Martin In The Fields cu Joshua Bell, Orchestra Filarmonicii Regale din Londra cu Vasily Petrenko şi Julia Fischer, recitalul susţinut de Joyce DiDonato and Ensemble, Orchestra de Cameră Mahler cu Yuja Wang, şi recitalul susţinut de Maxim Vengerov şi Polina Osetinskaya.

În paralel, continuă vânzarea de bilete pentru această ediţie jubiliară a festivalului.

Pregătirile pentru venirea celor peste 3.500 de artişti sunt avansate, în ciuda pandemiei. Organizatorii reasigură faptul că Festivalul „Enescu” va avea loc în perioada 28 august - 26 septembrie şi că toate concertele se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară. În cazul excepţional în care un concert nu are loc, cumpărătorii îşi vor putea recupera banii pentru biletele la acel eveniment.

Accesul la concerte se va face doar cu îndeplinirea unor condiţii sanitare, în funcţie de sală şi de numărul de locuri disponibile în condiţii de pandemie.

Dată fiind cererea foarte mare de bilete, organizatorii au decis ca la Ateneu să fie ocupate 100% din locuri şi, din acest motiv, accesul spectatorilor în sală se va face doar pe baza unui act de identitate şi a prezentării unuia dintre următoarele documente: dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului, dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

Accesul la Sala Palatului se va face cu îndeplinirea condiţiilor sanitare, adaptate la faptul că numărul de locuri ocupate va fi de 70% din capacitatea sălii: distanţare fizică şi purtarea măştii de protecţie.

Festivalul Internaţional „George Enescu” 2021 este programat să aibă loc între 28 august şi 26 septembrie 2021, cu un program artistic susţinut de 3.500 de artişti străini şi români, pe o durată record de 4 săptămâni, dar şi cu măsuri care să reducă riscurile de sănătate pentru spectatori, artişti, organizatori şi jurnalişti.

Programul complet poate fi găsit pe site-ul festivalenescu.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.