Cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Buzău/ Iubeşte/ Teatru va fi organizată de Teatrul „George Ciprian” în perioada 20 - 27 mai. Sunt invitate spectacole de referinţă ale stagiunii realizate în teatrele de repertoriu din Bucureşti şi din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul are caracter competitiv, premiile fiind acordate de două jurii: unul format din specialist în domeniul artelor spectacolului şi un juriu al publicului compus din trei spectatori aleşi prin tragere la sorţi.

În competiţie vor intra teatre din toată ţara dar şi din capitală precum: Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Anton Pann - Rm. Vâlcea, Teatrul Fani Tardini - Galaţi, Teatrul Mihai Eminescu - Botoşani, Teatrul „Toma Caragiu” - Ploieşti.

Festivalul Buzău/ Iubeşte/ Teatrul va debuta pe data de 20 mai cu spectacolul „Nu sunt eu” cu Maia Morgenstern, de la Teatrul Dramaturgilor şi se va încheia pe data de 27 mai cu spectacolul de comedie „Toc Toc”, de la Teatrul Naţional Marin Sorescu din Craiova.

Pe lângă acestea, din program fac parte şi spectacole pentru copii, un workshop de fotografie dedicat elevilor, standuri de carte, întâlniri cu artişti. 

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian” şi online de pe www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php. Preţul unui bilet este cuprins între 25 şi 70 lei, în funcţie de spectacol şi de categoria selectată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.