Familia fostului prezentator de televiziune australian Steve Irwin, care a încetat din viaţă în 2006, în timp ce lucra la un documentar despre lumea submarină, îi calcă pe urme şi lansează o nouă emisiune dedicată activităţii lor de conservare a faunei sălbatice, care va fi difuzată pe Animal Planet, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul "Crikey! It’s the Irwins" îi va urmări pe Terri, soţia lui Steve Irwin, şi pe cei doi copii ai lor, Bindi şi Robert, îngrijind animale la Australia Zoo din statul Queensland, precum şi prin diverse expediţii. 

Irwin, care a fost urmărit de publicul din lumea întreagă în emisiunea sa populară, a murit în 2006 după ce a fost înţepat în inimă de o pisică de mare în timp ce filma la pe coasta nordică a Marii Bariere de Corali. 

"Continuăm pe urmele tatălui nostru şi tot ce facem astăzi la Australia Zoo şi prin activitatea noastră la organizaţia "Wildlife Warriors" este exact ce a început el", a spus Bindi Irwin, într-un interviu pentru Reuters. "În emisiune vom avea câteva momente grozave despre ce obişnuia să facă, de la hrănirea crocodililor la a-i îmbrăţişa pe urşii koala, şi apoi ne veţi vedea făcând aceleaşi lucruri, asigurându-ne că tot ceea ce a iubit se vor desfăşura şi în viitor". 

Bindi Irwin, care anterior a avut propria emisiune de televiziune, va fi urmărită lucrând şi la spitalul grădinii zoologice. Fratele ei a afirmat că familia va face şi excursii în străinătate. 

Emisiunea "Crikey! It’s the Irwins" va debuta pe 28 octombrie, pe Animal Planet. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.