Familia muzicianului britanic Ozzy Osbourne lansează, în format podcast, un serial de zece episoade, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ozzy, Sharon, Jack şi Kelly revin, după 13 ani de la încheierea serialului „The Osbournes” produs de MTV, cu o producţie omonimă.

Serialul în format podcast va fi lansat pe 5 martie. Cei patru vor vorbi, în fiecare zi de luni, despre experienţa pe care a presupus-o serialul MTV, vor oferi noutăţi despre vieţile lor şi vor avea drept invitaţi unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lor, între ei - Sheryl Underwood, Carnie Wilson, Big Dave the Manny, Melinda Varga şi producătorul executiv al „The Osbournes”, Greg Johnston.

Jack Osbourne, care va fi gazda oficială a podcast-ului, a declarat pentru THR că ideea a venit din pasiunea lui pentru formatul audio. „Au existat discuţii privind revenirea cu «The Osbournes», dar nu ar fi funcţionat niciodată. M-am gândit că asta ar putea fi următoarea chestie tare”.

Reality show-ul „The Osbournes” a fost difuzat de MTV între anii 2002 şi 2005.

Podcast-ul „The Osbournes” va avea premiera pe 5 martie, la 16 ani de la debutul show-ului TV. În fiecare zi de luni, timp de zece săptămâni, va fi disponibil un nou episod.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.